Lärare i konferens, hotell och turism

Lärare i konferens, hotell och turism

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en yrkeslärare inom konferens, hotell och turism. I ditt arbete som yrkeslärare kommer du att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov och vara en inspirationskälla för dem som valt att utbilda sig inom branschen. Skolan samarbetar med flera kringliggande hotell- och konferensföretag och du kommer ingå i ett arbetslag med kollegor och specialpedagog.

Tjänsten är på heltid, men det kan bli aktuellt med deltid om du exempelvis har en utav branscherna som ditt kunskapsområde. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat inom en eller flera utav branscherna och du får också gärna ha erfarenhet av pedagogiskt arbete. Meriterande är om du har erfarenheter inom skola. Goda relationer är viktigt för dig och du brinner för det yrkesområde som du ska utbilda inom. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Som yrkeslärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult men det kan bli aktuellt med rekrytering efter uppdragets slut. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Cilla Edrén på tfn: 073-351 27 62

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073-3512762
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se