Lärare i El-ämnen

Lärare i El-ämnen

Om företaget

Vi söker nu en ellärare åt vår samarbetsskola i norra Stockholm. Företaget har jobbat med vuxenutbildning i över 20 år och är ett av Sveriges största utbildningsföretag.

Utbildningen håller hög kvalitet med kompetenta och engagerade lärare som jobbar hårt för att eleverna ska nå sina mål. I Stockholm bedrivs vuxenutbildningen på grundläggande och gymnasial nivå, såväl i klassrum som på distans.

Vår samarbetsskola håller till i fräscha och ändamålsenliga lokaler och har mycket bra labbutrustning.

Dina arbetsuppgifter

Huvuddelen av ditt arbete kommer att handla om att undervisa i el- och energiprogrammet, och mer specifikt i kurserna:
  • elinstallation
  • fastighetsautomation
  • belysningsteknik
  • elmotorstyrning
Din profil

Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med inriktining mot el och energi eller har annan relevant utbildning och erfarenhet av ämnet samt en pedagogisk ådra. Det är meriterande om du även har en ambition att läsa in en lärarbehörighet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående, så vänta inte med din ansökan.

Arbetstiderna är 8-17 varje vardag, en dag är helt lektionsfri och istället dedikerad planering, efterarbete och kompetensutveckling.

Skolan samarbetar i denna rekrytering med Clockwork Skolrekrytering. Kontakta ansvariga rekryterare Rasmus Larsson 073-351 27 61 eller Fred Hussein 073-351 27 27 vid frågor om tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-351 27 27
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering - av lärare, för lärare

Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på www.clockworkpersonal.se