Lärare årskurs 4-6 till modern skola!

Lärare årskurs 4-6 till modern skola!

Om företaget

Vår samarbetsskola är en F-9 skola i Upplands Väsby. Skolan ligger mycket nära Väsby centrum, och har goda kommunikationer såväl med bil som tåg. Antalet elever på skolan uppgår till 382 - med två paralleller i varje årskurs. Inomhus finns moderna, ljusa och öppna lokaler; utomhus finns en skolgård som är väl anpassad till både lek och lärande. I närområdet finns dessutom grönområden och idrotts- och simhall. Här finns med andra ord goda möjligheter till en rörlig arbetsmiljö. På skolan finns även ett elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagoger och socialpedagoger. Nu söker skolan en ny medarbetare - allra helst dig som är 4-6 lärare i svenska, engelska och matematik.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i årskurs 4-6. Tjänsten är på heltid och utöver svenska, engelska och matematik är NO meriterande. Andra ämnen kan också vara intressanta; det viktiga är att du har lärarexamen och är behörig att undervisa årskurs 4-6. I tjänsten ingår även mentorskap. Skolan satsar dessutom på kollegialt lärande i form av att i team utveckla elevernas skriv- och läsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start HT 18.

Din profil

Vi söker dig som är behörig 4-6 lärare i ämnena svenska, engelska och matematik, eller annat ämne. Du är trygg och kreativ som lärare och bekväm i din roll som ledare. Att undervisa på olika sätt är inga problem för dig då du har en bred repertoar. Du kan göra dig förstådd på både svenska och engelska, och har du även god IT-vana är det meriterande.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Annelie Hamrin
Telefon 073-351 27 09
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!