Jobba som förskollärare!

Jobba som förskollärare!

Dina arbetsuppgifter

Förskolan lägger grunden till all annan utbildning och det är därför extra viktigt att du som förskollärare hittar den förskola som passar just dig! Vi på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering hjälper dig till rätt jobb med rätt lön och rätt förutsättningar utifrån dina behov. Vi arbetar med flera olika förskolor som har olika pedagogiker - alltifrån montessoriinspirerat till utomhuspedagogik. Som förskollärare har du även möjlighet att jobba på ett eller flera uppdrag, vilka kan variera från någon dag i veckan upp till heltid; på en förskola eller på flera.

Din profil

Du är utbildad/legitimerad förskollärare, förskollärarstudent eller har likvärdig utbildning. Du har ett stort hjärta för att arbeta med barn. Att inspirera och leda en grupp är en utmaning som du klarar av och du har god kännedom om läroplanen samt är van att dokumentera. Som person är du öppen, ödmjuk och nyfiken i ditt möte med barnen och du är trygg i din roll som ledare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073 351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se