Jobba som förskollärare!

Jobba som förskollärare!

Dina arbetsuppgifter

Förskolan lägger grunden till all annan utbildning och det är därför extra viktigt att du som förskollärare hittar den förskola som passar just dig! Vi på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering hjälper dig till rätt jobb med rätt lön och rätt förutsättningar utifrån dina behov. Vi arbetar med flera olika förskolor som har olika pedagogiker - alltifrån montessoriinspirerat till utomhuspedagogik. Som förskollärare har du även möjlighet att jobba på ett eller flera uppdrag, vilka kan variera från någon dag i veckan upp till heltid; på en förskola eller på flera.

Din profil

Du är utbildad/legitimerad förskollärare, förskollärarstudent eller har likvärdig utbildning. Du har ett stort hjärta för att arbeta med barn. Att inspirera och leda en grupp är en utmaning som du klarar av och du har god kännedom om läroplanen samt är van att dokumentera. Som person är du öppen, ödmjuk och nyfiken i ditt möte med barnen och du är trygg i din roll som ledare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073 351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Vill du arbeta med oss?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!