Om företaget

Ta chansen att vara med på den spännande resan när THOREN FRAMTID - Den nya förskolan, öppnar tre nya enheter i Stockholm!

Här läggs grunden för barnens framtid. Genom att alla pedagoger uppmuntrar till kreativitet och självständigt tänkande utvecklas barnens förmågor och egenskaper samtidigt som vi har det roligt tillsammans. Det är viktigt att alla barn redan från första dagen känner sig sedda och får möjlighet att utvecklas och växa i sin egen takt. När det är dags för barnen att börja förskoleklass har de med sig allt för en givande skolgång, en brinnande lust att lära, viljan att utforska och en stark tro på sig själv och sina förmågor.

För att lyckas med detta har Thoren Framtid identifierat tre pedagogiska byggstenar, deras pedagogiska diamant som bygger på personligt, verkligt och digitalt lärande. Pedagogerna arbetar i projektform där de alltid utgår från barnens intresse för att skapa nyfikenhet och trygga relationer både med dig som pedagog och till de andra barnen. Det digitala är en stor det av våra liv och vårt samhälle. I utbildningen i förskolan används digitaliseringens möjligheter för att bidra till barnens lärande genom att tex väcka nyfikenhet och skapa förståelse.

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare på Thoren Framtid arbetar du nära barnskötarna på samma avdelning, tillsammans ansvarar ni för utförandet och utvärderingen av undervisning, där du har ett extra ansvar för att planera utifrån skolans styrdokument och säkerställa att undervisningen utgår ifrån den pedagogiska diamanten.

För att du ska få goda förutsättningar att utföra ditt uppdrag har du både egen planeringstid och tid med ditt arbetslag. I takt med att förskolorna växer och ni blir fler kommer det även finnas möjlighet för kollegialt arbete med förskollärare på andra enheter. Det finns en grupp med IKT-pedagoger som driver utvecklingen av digitaliseringen framåt, om du är intresserad finns möjlighet att vara med och bidra alternativt start ett eget projekt om du har någon idé du vill testa. Thoren Framtid är bra på att fånga upp idéer, de är öppna för nytänkande och fångar upp driv och passion.

Din profil

Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare, alternativt i slutskedet av din utbildning att söka tjänsten. Det är tre nya förskolor som ska öppnas och vi ser gärna en blandning av erfarna och nyutexaminerade förskollärare på våra enheter som drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. För att detta ska lyckas tror vi att du är en person som har ett prestigelöst fokus och drivs av att arbeta i grupp med ett öppet klimat där ni hjälper varandra att utvecklas. Ni arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål, som förskollärare har du ett extra ansvar för att se till att ni håller kurs och arbetar strukturerat enligt den planering som tagits fram.

Du är nyfiken både på dina kollegor och barnen, genom den skapar du trygghet och långsiktiga relationer som ligger till grund för utveckling och nytänkande. Du får alla barn att känna sig sedda och uppskattade för dem de vilket skapar en stadig grund för framtiden. Din nyfikenhet sträcker sig även till din vilja att upptäcka, vilket du ser framemot att göra tillsammans med barnen. Du kommer tillsammans med barnen att upptäcka ditt närområde där det närliggande område eller hela stan kommer vara er gård.

Du får alla barn att känna sig sedda, uppskattade och bli sitt bästa jag, vilket skapar en stadig grund för framtiden. Din analytiska förmåga kommer du ha stor användning för i planeringen och uppföljningen av undervisningen. Du är nyfiken på vad som orsakar och påverkar resultat och måluppfyllelse och utifrån analysen hittar nya vägar framåt.

Ansökan

Märk tydligt i din ansökan om du är intresserad av att arbeta på en eller flera av enheter:
  • Gärdet
  • Långbropark
  • Södermalm
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Thoren Framtid samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering