Engagerad mellanstadielärare till Ursvik

Engagerad mellanstadielärare till Ursvik

Om företaget

Vår samarbetsskola är en för- och grundskola med närhet till grön- och naturområden. På skolan går omkring 650 barn och elever. Lokalerna är stora, ljusa och modernt utrustade med lärmiljöer. Här arbetar personal och ledning för att stimulera barn och elever att göra det bästa utifrån sina förutsättningar och skolan har en hög ambitionsnivå. Lustfyllt lärande, bästa möjliga lärande process och goda relationer är vad skolan dagligen arbetar utifrån. Nu söker skolan en lärare i svenska och SO.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa på mellanstadiet i årskurs 4 i ämnena svenska och SO.

Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet.
  • Att tillsammans med personalen i arbetslaget arbeta för att barns inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas.
  • Att bidra till att utveckla skolan utefter de mål och styrdokument som finns.
  • Samarbeta i arbetslaget samt i organisationen.
  • Föräldrakontakter
  • Att du följer intentionen i ledarplanen
Din profil

Du är utbildad/legitimerad lärare i svenska och SO för mellanstadiet eller har likvärdig utbildning. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta på grundskola. Du är trygg i din roll som pedagog och ledare, samt trivs i skolans ombytliga miljöer. Ditt förhållningssätt är att allt är möjligt och du är flexibel. Att skapa din egen planering individuellt och tillsammans med andra lärare är något du är bekväm i. Tjänsten är på heltid tillsvidare med 6 månaders tillämpad provanställning.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Vi intervjuar löpande och tillträde är 17 november eller enligt överenskommelse.

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se