Om företaget

Ta chansen att vara med på den spännande resan när THOREN FRAMTID - Den nya förskolan, öppnar tre nya enheter i Stockholm!

Här läggs grunden för barnens framtid. Genom att alla pedagoger uppmuntrar till kreativitet och självständigt tänkande utvecklas barnens förmågor och egenskaper samtidigt som vi har det roligt tillsammans. Det är viktigt att alla barn redan från första dagen känner sig sedda och får möjlighet att utvecklas och växa i sin egen takt. När det är dags för barnen att börja förskoleklass har de med sig allt för en givande skolgång, en brinnande lust att lära, viljan att utforska och en stark tro på sig själv och sina förmågor.

För att lyckas med detta har Thoren Framtid identifierat tre pedagogiska byggstenar, deras pedagogiska diamant som bygger på personligt, verkligt och digitalt lärande. Pedagogerna arbetar i projektform där de alltid utgår från barnens intresse för att skapa nyfikenhet och trygga relationer både med dig som pedagog och till de andra barnen. Det digitala är en stor del av våra liv och vårt samhälle. I utbildningen i förskolan används digitaliseringens möjligheter för att bidra till barnens lärande genom att tex väcka nyfikenhet och skapa förståelse.

Dina arbetsuppgifter

Som barnskötare på Thoren Framtid arbetar du nära förskolläraren och barnskötarna på samma avdelning. Tillsammans ansvarar ni för planeringen, utförandet och utvärderingen av undervisningen där ni utgår ifrån den pedagogiska diamanten. Som barnskötare har du ett extra ansvar för att skapa långsiktiga och trygga relationer med såväl barn som vårdnadshavare. När du lyckats skapa dessa relationer ges barnen möjlighet att utveckla sitt lärande och sina talanger på det sätt som passar just dem och deras förmågor.

Dina kollegor och du kommer att arbeta i projektform som tar avstamp i alla barns unika förmågor och nyfikenhet för att de lära sig om omvärlden och få en större förståelse för sig själv och andra. I dessa projekt kommer du skapa en vana och förståelse för digitala verktyg som ger barnen ett försprång in i framtiden.

Din profil

Vi välkomnar dig som är examinerad barnskötare, alternativt i slutskedet av din utbildning att söka tjänsten. Det är tre nya förskolor som ska öppnas och vi ser gärna en blandning av erfarna och nyutexaminerade barnskötare på enheterna som drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. För att detta ska lyckas tror vi att du är en person som har ett prestigelöst fokus och drivs av att arbeta i grupp med ett öppet klimat där ni hjälper varandra att utvecklas. Ni arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål.

Du är nyfiken både på dina kollegor och barnen, genom den skapar du trygghet och långsiktiga relationer som ligger till grund för utveckling och nytänkande. Du får alla barn att känna sig sedda och uppskattade för dem de är vilket skapar en stadig grund för framtiden. Din nyfikenhet sträcker sig även till din vilja att upptäcka, vilket du ser framemot att göra tillsammans med barnen. Du kommer tillsammans med barnen att upptäcka ditt närområde där det närliggande område eller hela stan kommer vara er gård.

Ansökan

Märk tydligt i din ansökan om du är intresserad av att arbeta på en eller flera av enheter:
  • Gärdet
  • Långbropark
  • Södermalm
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Thoren Framtid samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering