Konsultuppdrag Project Manager

Konsultuppdrag Project Manager

Om företaget

Är du intresserad av produktion och flöden? Har du erfarenhet av att arbeta med produktionsflöden? Vår kund som är världsledande inom sin marknad söker nu efter en Project Manager till deras nya anläggning i Jordbro. Som konsult kommer du vara den främsta länken mellan produktion och kunden, en viktig roll för att produktionen och leveransen blir korrekt!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som är framåtlutad och vill ta ansvaret i att följa upp flöden, organisera logistiken och ha övergripande koll på lagerhållningen, rollen innebär även att administrera ritningar. Som Project Manager arbetar man nära team packning och skeppning, därför är det viktigt att ha bakgrund inom produktion och logistik. I rollen samarbetar du nära dina kollegor som jobbar inom flera olika produktområden på siten. I rollen följer man även upp projekten, dess produktivitet och kvalité.

Din profil

Vi ser att du som söker följande tjänst är en lagspelare som vill lösa dagens men också morgondagens utmaningar. Du tror på teamet och vill arbeta nära med dina kollegor. Du har tidigare arbetat inom produktion och förstår vikten i att leverera kvalitativa produkter med högsta möjliga service. Som person tycker du om detaljer och du trivs att arbeta i en dynamisk miljö.

Krav för tjänsten är att du flerårig erfarenhet av arbete inom produktion och är en van användare av affärssystem så som Microsoft 365. Du har flerårig erfarenhet av att hantera ritningar från industrin. Du behärskar både det svenska och engelska talet samt kan arbeta på plats hos vår kund i Jordbro.

Andra viktiga personligheter är att du är strukturerad, resultatinriktad och noggrann. Du är en relationsskapande person som tycker om att skapa kontakt och relationer med kunder som leverantörer.

Ansökan

Vi söker omgående efter nästa stjärna till konsult inom Projektkoordination. Sök tjänsten redan idag. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta då ansvarig Konsultchef Othilia Roos Englund på telefon 079 006 18 90.
Mer info
Kontaktperson Othilia Englund
Email Mejla Othilia Englund
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se