Om företaget

Vill du vara Controller i ett välrenommerat bolag inom fastighetsbranschen? Nu söker vi på Clockwork efter en erfaren Controller som vill vara med i bolagets förändringsresa till agil-styrning! Uppdraget startar i augusti och fortlöper 6 månader framåt.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du på daglig basis arbeta med verksamhetsstyrning med specifika huvudverksamhetsområden. I och med att vår kund står inför en organisationsomställning innebär arbetet att implementera nya styrningsdokument och samtidigt stötta organisationen. Du arbetar med kalkyler och budgetar, samt löpande prognoser. Projekten kommer att vara inom IT-utveckling.

Din profil

Krav för tjänsten är att du är en erfaren Civilekonom med cirka 5-7 års erfarenhet av verksamhetsstyrning. Vi ser att du kommer från IT-branschen och har arbetat med verksamhetsprojekt. Meriterande är att ha arbetat med projektekonomi, projektprognoser och även Agila projekt.

Du kommer som konsult tillhöra en mindre grupp där det är både högt och lågt. Du har en hög kommunikativ förmåga då du kommer behöva vara en lyhörd person som dagligen har dialog med verksamheten. Meriterande är att ha arbetat i affärssystem så som Agresso samt i olika projektmodeller.

Ansökan

Önskar du veta mer om konsultuppdraget? Kontakta ansvarig Konsultchef Othilia Roos Englund på othilia.roos.englund@clwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.s