Vi söker Controllers till kommande uppdrag i Stockholm!

Vi söker Controllers till kommande uppdrag i Stockholm!

Om företaget

Varför ska du välja Clockwork?

Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din Konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för att skapa trygghet gällande den finansiella strukturen i en organisation? Då kan detta vara något för dig! Vi söker nu Controllers till kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på kund.

Som Controller kommer du bland annat att genomföra ekonomiska utredningar, uppföljningar och analyser. Även analyser av verksamhetsinformation och ekonomiska resultat. Andra arbetsuppgifter som förekommer är sammanställa rapporter, ta fram prognoser kopplade till verksamheten, ta fram riktlinjer för budgetarbete, genomföra budgetarbete och budgetuppföljning samt servicefunktion med en till ledningen stödjande och rådgivande funktion. De mest förekommande ekonomisystemen är exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.

Längden på uppdragen samt arbetstider kan variera beroende på uppdrag och kund.

Din profil

Vi söker dig som har genomgått utbildning inom ekonomi och har några års relevant arbetslivserfarenhet som controller. Du har utmärkt analytisk förmåga och är pedagogisk. Du kan både kommunicera med och engagera ledning som medarbetare på alla nivåer i verksamheten.

Övriga krav för tjänsten:
  • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
  • kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
  • kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
Meriterande är om du har erfarenhet av statlig redovisning

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Mindy Hadland via e-post mindy.hadland@clwork.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mindy Hadland
Email Mejla Mindy Hadland
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se