Utvecklingsingenjör till kund i Södra Stockholm

Utvecklingsingenjör till kund i Södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en utvecklingsingenjör inom material och maskin till kund som verkar inom metallbearbetningsindustrin i Södra Stockholm. Kunden är världsledande leverantör av verktyg och verktygssystem och har under sina verksamma år skapat unika innovationer som drivit branschstandarden till nästa nivå. Vi letar efter dig som är utbildad maskiningenjör eller materialingenjör då du kommer arbeta med utveckling av skärande verktygsmaterial. I denna tjänst fungerar du som en teknisk projektledare med fokus på hög kvalitet för att möta kundernas behov och förväntningar. Som utvecklingsingenjör kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att optimera och utveckla produkten genom att bland annat analysera slitna skärande verktyg för att kunna utveckla verktyget till nästa nivå.

Detta är ett uppdrag på heltid under ett år med möjlighet till förlängning. Under första tiden på plats kommer du handledas av en senior kollega i teamet för att på bästa sätt komma in i arbetet. Du kommer arbeta i en innovativ miljö med toppmodern utrustning för metallbearbetning och materialutveckling.

Din profil

Vi söker dig som utbildad civilingenjör inom maskinteknik eller inom liknande område, gärna med några års erfarenhet av produktutveckling eller materialforskning. Praktisk eller teoretisk erfarenhet av metallbearbetning är också värdefull i denna tjänst, liksom erfarenhet av att skriva rapporter och analysera resultat av projekt och tester.

För att trivas i rollen drivs du av att arbeta innovativt samt av att ständigt finna nya kreativa lösningar i ditt arbete. Som person är du noggrann och systematisk men också nyfiken. Vi tror att du är duktig på att arbeta kommunikativt och att du värdesätter att upprätthålla goda relationer med både kunder och medarbetare. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Asplund på julia.asplund@clwork.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Asplund
Email Mejla Julia Asplund
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se