Se hit mekaniker till nattskift sökes!

Se hit mekaniker till nattskift sökes!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter mekaniker på nattid till kund i Södra Stockholm. I tjänsten kommer du huvudsakligen ansvara för service och felsökningar på företagets bussar. Du kommer ha nära samarbete med övrig personal teamet och arbeta i nya och fräscha lokaler. Som mekaniker arbetar du med höga krav på kvalitet då du löpande utför reparationer och underhåll av bussar som ska ut i drift.

Din profil

För att trivas i tjänsten tror vi du har en fordonsteknisk utbildning och ett stort intresse för motorfordon. Tjänsten kräver B-körkort och goda kunskaper i svenska. Tidigare erfarenhet av arbete med bussar samt i verkstadsmiljö är högst meriterande.

Vi söker dig som tycker det är självklart att ta ansvar och bidra till företagets utveckling genom att ständigt söka förbättringsmöjligheter i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du är lyhörd och ser service som en självklarhet. För att trivas på arbetsplatsen är du organiserad och värderar säkerhet och kvalitet högt i din arbetsvardag.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Asplund på julia.asplund@clwork.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Eriksson
Email Mejla Sofia Eriksson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se