Mekaniker och montörer sökes!

Mekaniker och montörer sökes!

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta inom industrin?
Nu söker vi personal till kommande uppdrag inom industri. Vanligt förekommande uppdrag är främst som mekaniker, svetsare, CNC-operatör och montör. Längden, förkunskaper och arbetstider kan variera beroende på uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet eller som är intresserad av att arbeta inom industri!
För att passa i rollen värdesätter vi att du är en lagspelare. Krav för tjänsten är att du i tal och skrift kan kommunicera obehindrat på svenska. Truck-kort samt goda kunskaper i engelska är meriterande.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund.
Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl din arbetssituation som personlig utveckling.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se

Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja, men alla sökande kommer få återkoppling.

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Kjellström via mejl: sofia.kjellstrom@clwork.se

Jag ser fram emot din ansökan. Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Sofia Kjellström
Email Mejla Sofia Kjellström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se