Logistik och lagermedarbetare till Layher AB

Logistik och lagermedarbetare till Layher AB

Om företaget

Layher AB arbetar med att sälja och marknadsför väderskydd, ställningssystem, läktare samt scener runt om i hela Sverige. Företaget har sitt huvudkontor i Upplands Väsby och ingår i den familjeägda Layherkoncernen som har 2200 anställda och säljbolag i 40 länder. Produkterna som används är främst inom anläggning, bygg, evenemang samt inom processindustrin. Tillverkning och produktutveckling sker i Tyskland vilket möjliggör för leveranssäkerhet och hög kvalité. Inom företaget råder det ett stort fokus på att skapa framgångsrika projekt året runt för alla kunder.

Dina arbetsuppgifter

Till Layher AB i Upplands Väsby söker vi dig som är serviceinriktad och kan vara ansiktet utåt i mötet med leverantörer och kunder. Vi ser även att du besitter egenskaper så som strukturerad, noggrann, ansvarstagande och initiativtagande. Som anställd på Layher råder det varierande arbetsuppgifter såsom hantering av ordrar, returinräkning, lastning, orderplock, lossning, truckkörning och sortering av material.
Arbetstider: Måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Plats: Upplands Väsby
Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som är självgående och har truckkort med en gedigen truckerfarenhet. Vidare har du även tidigare erfarenhet av lagerarbete samt goda kunskaper i engelska och kan hantera det svenska språket obehindrat. Du har även erfarenhet av diesel motvikstruck-långgafflar, orderhantering eller arbete inom ställningsbranschen samt meriterande om du innehar ett B-körkort och tidigare kört truck utomhus.

Ansökan

Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Eriksson på sofia.eriksson@clwork.se eller telefon 0708 - 21 53 41. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Sofia Eriksson
Telefon 070 821 53 41
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se