Kundundersökare sökes för kortare uppdrag

Kundundersökare sökes för kortare uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att för kunds räkning göra undersökningar på några förutbestämda busslinjer. Du ska under två veckors tid åka med på turerna och samla in kundundersökningar från bussresenärer med hjälp av en ipad. Uppdraget är beräknat till 20 timmars arbete per person.

Din profil

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Förslagsvis studerar du eller har ett annat jobb vid sidan av. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är student och vill tjäna lite extra pengar!

Som person är du serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. Du är en god lyssnare och en handlingskraftig problemlösare. Vidare är du en snabblärd och stresstålig person som alltid sätter kundens behov först. Uppdraget pågår under vecka 14 och 15, med introduktion i slutet av vecka 13, där du får fördela dina timmar fritt under vardagar mellan kl.7.00-19.00.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Helene Söderlund, helene.soderlund@clwork.se. Vi jobbar med intervjuer och urval löpande, så ansök därför redan idag! Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se