Heltidsuppdrag inom lager och industri!

Heltidsuppdrag inom lager och industri!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi nya medarbetare till heltidsuppdrag inom lager och industri! Uppdragen sträcker sig från norra till södra Stockholm med start efter kundens behov.
Vi söker dig om har lagervana, en positiv och professionell inställning, gillar fysiskt arbete samt gärna har truckkort.

Din profil

Som person är du arbetsvillig, engagerad, gillar fysiskt arbete och har inget emot skiftgång.
För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då det kan bli aktuellt att hoppa in och arbeta med kort varsel.
Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen så tveka inte att skicka in ditt CV redan idag! Kanske har vi rätt arbete för just dig!
Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Besök oss gärna på:
Facebook.com/clockworkpersonal
Instagram @clockwork_personal
Mer info
Kontaktperson Nassim Mehram
Telefon 073-351 27 79
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se