Extrapersonal till Kungsholmen

Extrapersonal till Kungsholmen

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en hjälpande hand till produktionsavdelningen då arbetet innefattar att kontinuerligt underhålla deras återvinning samt se till att det alltid finna tomma kärl. Dina arbetsuppgifter är varierande och innebär både truckkörning samt hantering av olika material där du bär ett ansvar för inkommande och utgående material. Arbetet kommer att utföras både inomhus och utomhus.

Din profil

Vi söker dig som i dagsläget har en annan sysselsättning på 50% men vill arbeta extra. Du har en bra inställning och vill utvecklas tillsammans med teamet! Du kommer jobba både självständigt samt tillsammans med andra. Det krävs såldes att du är kommunikativ och kan samarbeta samtidigt som du kan ta egna initiativ. Du har vidare en god fysisk förmåga och kan hantera tyngre arbetsredskap. Krav för tjänsten är att du innehar ett B-körkort, truckkort A1-4, B1-4 och även erfarenhet av motvikstruck och ledstaplare. Vidare kan du kommunicera på svenska, meriterande med engelska.

Arbetstiderna är belagda främst på helger mellan 08:00-17:00, men det kan även förekomma arbete på vardagar varierade tider.

Arbetsplatsen är belagd på Kungsholmen och tjänsten är med start omgående.

Ansökan

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Sofia Kjellström på mail: sofia.kjellstrom@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Sofia Kjellström
Email Mejla Sofia Kjellström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se