Extrapersonal till Järfälla inom lager och logistik

Extrapersonal till Järfälla inom lager och logistik

Om företaget

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din Konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tillsammans i ett mindre team där dina främsta arbetsuppgifter består av plock och pack av inkommande gods.

Start: Omgående
Uppdragslängd: >6 mån
Arbetstider: mån-fre, kl 04.00-10-00
Anställningsform: Extra arbete
Arbetsplatsen är belagd i Järfälla

Din profil

Clockwork söker nu dig som söker ett extra jobb och kan arbeta 2-3 dagar i veckan samt har en annans sysselsättning på minst 50%.
Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta tillsammans med andra, vilket kräver att du besitter god samarbets- och kommunikationsförmåga, och i viss mån arbetar du på egen hand. För denna tjänst krävs inga tidigare erfarenheter då vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som lagermedarbetare är det viktigt att du är noggrann, uppskattar att arbeta med kroppen som ditt arbetsverktyg och i högt tempo.

För att trivas i denna roll ser vi att du tycker om att arbeta fysiskt och tack vare din positiva inställning och servicekänsla bidrar du med god stämning till såväl medarbetare som kunder.

Ansökan

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Urval sker löpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Johanna Jonsson på johanna.jonsson@clwork.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Jonsson
Email Mejla Johanna Jonsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se