Extrajobb inom reception, administration och kundsupport

Extrajobb inom reception, administration och kundsupport

Om företaget

Söker du ett flexibelt extrajobb som går att kombinera med dina studier? Är du i början av din karriär och vill ha en givande tjänst som hjälper dig att bygga kontaktnätverk?
Då söker vi dig! Vi söker nu studenter som vill komma ut i arbetslivet under studietiden och vara en del av vår studentpool. Att ingå i vår studenpoll gör att du skaffar relevant erfarenhet och ett uppdaterat CV under studietiden. Att ingå i poolen innebär att du får arbeta hos interssanta och spännande kunder som har breda tjänster och kontaktnät.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ha ett arbete med mycket kundkontakt och jobba inom bland annat reception, kundtjänst, administration och kundservice. På så sätt kommer du få möjlighet att skapa inblick i olika verksamheter och branscher. Du bör trivas med att arbeta i varierande arbetsuppgifter och under flexibla arbetstider. Detta passar perfekt för dig som vill jobba vid sidan av dina studier, alternativt att du har ett annat arbete som du vill kombinera med.

I rollen som konsult i vår studentpool är du en nyckelperson ute hos våra kunder och får möjlighet att arbeta i omväxlande miljöer. Uppgifterna kan skifta beroende på kund och dina dagar kommer att vara varierande. Anställningen är en timanställning vilket innebär att man kommer in och jobbar när man har möjlighet och behovet finns. Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Du är student med minst ett år kvar av dina studier eller kombinerar med annat arbete.

Din profil

Vi ser att du är en person som vill utvecklas, du är utåtriktad och tycker om att samarbeta med människor. Du är flexibel och anpassar dig snabbt till nya förutsättningar och trivs i en varierande roll där dina dagar kommer att se olika ut.
Du har en stark problemlösningsförmåga som gör att du arbetar självgående. Ingen arbetsuppgift är för dig oviktig och du kan ta egna initiativ. Du är prestigelös och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i när det behövs.
Mer info
Kontaktperson Filip Vennerström
Telefon 073 351 27 79
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i den "bättre framtidsbranschen" - där vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se