Erfaren Redovisningsekonom till Statlig Myndighet i Sthlm

Erfaren Redovisningsekonom till Statlig Myndighet i Sthlm

Dina arbetsuppgifter

Vi på Clockwork söker nu en erfaren Redovisningsekonom till vår kund, en statlig myndighet, i Stockholm. Tjänsten startar snarast och beräknas pågå till 2023-02-28 med stor chans till förlängning.

Som redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande hantering av kund och leverantörsfakturor samt övrig internredovisning, ansvarig för sammanställning av ekonomiska rapporter och underlag till intressenter inom avdelningen och övergripande hos kunden.

Arbetsuppgifter som ingår:
 • Balanskontoavstämningar
 • Arbete i ekonomisystem såsom Visma Proceedo
 • Arbete med redovisning och bokföring (exempelvis kundreskontra, leverantörsreskontra, huvudbokföring, kassa- och bankavstämningar).
 • Bokslutsarbete
 • Bokföra lönefil
 • Arbete med avstämningar, felsökningar och kontroller
 • Fokus på bokslutsarbete under januari/februari
Hos vår kund har du möjlighet att arbeta på distans 3-4 dagar i veckan.

Din profil

Krav för denna roll:
 • högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Gärna civilekonom inom redovisning.
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete gärna från statlig myndighet.
 • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
 • meriterande med erfarenhet av ekonomissystemet Visma Proceedo
 • kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
Som person ser vi att du arbetar noggrant, strukturerat och lösningsorienterat i ett team såväl som självständigt. Du är även serviceinriktad, driven samt att du har ett positivt och hjälpsamt förhållningssätt och har en god pedagogisk förmåga.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan via mejl: bita.kaplan@clwork.se eller telefon 0708 - 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Bita Kaplan
Telefon 0708215313
Email Mejla Bita Kaplan
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se