Driven Junior Konsultchef till Clockwork Bemanning & Rekrytering

Driven Junior Konsultchef till Clockwork Bemanning & Rekrytering

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor? Som Junior Konsultchef möter du våra kunder i regionen och knyter kontakter. Du deltar aktivt i rekryteringsprocesser från skapandet av annons till mötet med kandidaten. Parallellt utvecklar du långsiktiga relationer med befintliga, nya och potentiella kunder. I utbyte får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med fokus på kunder och affärer. Clockwork präglas av affärsmässighet, arbetsglädje, ett smittande engagemang och ständig närvaro hos våra kunder.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR/ekonomiområdet. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa hållbara relationer.
Arbetet kräver ofta snabba insatser, därför är flexibilitet en egenskap vi värdesätter högt. Vi tror att du är en engagerad och lyhörd person med god administrativ förmåga, och gillar att arbeta i en vardag där ingen dag är den andra lik. I så fall passar du perfekt hos oss på Clockwork!

Clockwork är ett företag med starka värderingar (Glädje, Engagemang, Närhet och Affärsmässighet) vilka du antagligen behöver dela för att passa in och trivas hos oss. För oss innebär detta att man är van att agera snabbt och inte skjuta saker på framtiden, att man har en stark drivkraft och trivs med att ha mycket att göra. Det är även viktigt att ställa upp för varandra, vara prestigelös och aldrig tumma på kvalitet och ordning och reda.

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2019-04-12 Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Annica Frey Morin, VD via tfn: 0733-51 27 35.
Mer info
Kontaktperson Annica Frey Morin
Telefon 0733-51 27 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se