Affärsdriven konsultchef till Clockwork

Affärsdriven konsultchef till Clockwork

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor? Nu förstärker vi vårt kontor i Stockholm med ytterligare en konsultchef. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer.

Som säljande konsultchef är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer. Genom att förstå och sätta dig in i kundens utmaningar hjälper du kunden till ökad lönsamhet. Du har fullt personalansvar för våra uthyrda konsulter och rekryterar personal inom allt från IT, Ekonomi, Projektledning, HR och Marknad.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från ledarskap och försäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR. Vi ser att du dessutom med fördel har erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen.

För dig som söker den perfekta kombinationen av ledarskap, sälj och rekrytering som kommer yrket som Konsultchef hos oss vara perfect match! Du har högt eget driv, entreprenörstänk älskar att se resultatet av ditt arbete! Hos oss firar vi många segrar och delsegrar. Du som är socialt säker och älskar att vara en del av ett vinnande team - kommer att stortrivas hos oss. Vi är förtroendeingivande och prestigelösa och tillsammans bygger vi vår framgång.

Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person med god administrativ förmåga som gillar att arbeta i en omväxlande tillvaro där ingen dag är den andra lik.

Välkommen men din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Sök idag! Vi går igenom ansökningarna löpande. För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Regionchef Stockholm Milena Sohlén telefon: 072-728 53 48 mail: milena.sohlen@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Milena Sohlén
Telefon 072 728 53 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej!

Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter.

Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i mer än tjugo städer från Mälardalen och Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se