Jurister sökes för kommande uppdrag i Stockholm

Jurister sökes för kommande uppdrag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar som jurist. Du kanske har ett liknande jobb idag eller så längtar du efter att få testa dina vingar inom ett nytt område - för oss är dina personliga egenskaper viktigast!

Som jurist kan vanliga arbetsuppgifter som att göra utredningar och granska underlag förkomma samt upprätta kontrakt och andra rättsliga handlingar. Beroende på uppdrag varierar dina arbetsuppgifter, men övriga arbetsuppgifter som att bistå med rådgivning på för området gällande rätt även förekomma i det vardagliga arbetet.

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har juristexamen eller likvärdig utbildning samt minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som jurist. Du har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt och din kommunikativa förmåga är god och du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som jurist

Vi tror att du passar i en sådan här rollen om du prioritera dina arbetsuppgifter både effektivt och kvalitetssäkert samt att du är strukturerad, ordningsam, noggrann och tar mycket eget ansvar.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja, men alla sökande kommer få återkoppling.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mindy Hadland på mindy.hadland@clwork.se.
Ser fram emot din ansökan!

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se