HR-Generalist

HR-Generalist

Om företaget

Vår uppdragsgivare är en global specialist på högpresterande rotations- och transmissionsteknologier, för de mest innovativa, krävande och kritiska applikationerna inom sjöfart, energi, försvar och flygindustri. Med ca 300 anställda på fyra kontor är företaget nu i en spännande tillväxtfas med mål att expandera även på svenska marknaden.

Arbetsplats: Kista

Dina arbetsuppgifter

Som HR Generalist får du arbeta med både högt och lågt, i första hand med att stötta och coacha chefer och ledningsgruppen i sin vardag kring frågor som rör hantering av personalärenden. Här får du möjlighet att vara i en nyckelposition som på strategisk nivå påverkar både vision och varumärke i enlighet med företagets förändringsresa där man går in i en ny och spännande tillväxtfas.

Då detta är en ny roll, som eventuellt kommer skräddarsys över tid, handlar uppdraget i dagsläget om att även på operativ nivå bidra genom att till exempel bygga upp strukturer och processer samt vara delaktig i bl.a, rekryteringsprocesser, medarbetar- och lönesamtal, samt avtal och fackförhandlingar. I rollen processleder du även det dagliga arbetet i ditt härliga internationella team; dock utan personalansvar. Som HR-Generalist rapporterar du till företagets HR Director som sitter i Frankrike.

Denna tillsvidareanställning passar dig som vill jobba deltid och man uppskattar att det är en 60% tjänst idag.

Din profil

Vi söker dig som söker ett långsiktigt uppdrag och som vill vara med på vår resa!
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av breda HR-frågor och gärna att du arbetat i ett internationellt sammanhang. Arbetsspråket är svenska men vi ser gärna att du ör bekväm med både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror också att du har några års erfarenhet av bredare HR-frågor från liknande tjänst, gärna i en större organisation. Du är van vid att effektivisera och förbättra rutiner och processer med god insikt i digitala systemprocesser. Vi söker dig som är kommunikativ, strukturerad och samarbetsorienterad. Har du erfarenhet av förändringsledning ser vi detta som meriterande.

Ansökan

Är det dig vi söker? Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så skicka oss din ansökan redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Agne Ottosson, agne.ottosson@clwork.se, 070-951 92 50.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Övrigt
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se