Vi söker en säljare till Toshiba - HVAC

Vi söker en säljare till Toshiba - HVAC

Kort om tjänsten

Vi behöver förstärka säljorganisationen ytterligare och söker en säljare som drivs av att arbeta med försäljning och att göra affärer. Med varumärket Toshiba i produktportföljen ger vi dig de bästa förutsättningarna att möta marknaden inom värmepumps- och luftkonditioneringsmarknaden.

Om verksamheten

Clima Sverige AB, ingår i den svenska koncernen Beijer Ref som är den största leverantören i Norden och Europa av komponenter och system för luftkonditionering, värmepumpar och kommersiell kyla. Inom Beijer Ref finns en Toshiba HVAC division där Clima Sverige AB ingår och vi har agenturen för TOSHIBA HVAC produkter (Luftkonditionering och värmepumpar) på den svenska marknaden.
TOSHIBA HVAC har funnits representerat på svenska marknaden sedan tidigt 80-tal.

Mer om tjänsten

Du kommer att ansvara för bearbetningen av både befintliga och nya återförsäljare. Ditt ansvarsområde är hela säljprocessen från säljsamtal till kundbesök. Du arbetar med att utveckla långsiktiga relationer med befintliga och nya återförsäljarna, stöttar dem med din kunskap och kompetens. En viktig del i rollen är också att skapa aktiviteter tillsammans med återförsäljarna för att på det sättet öka deras försäljning. Den typiska kunden du träffar är installationsföretag. Dina kunder finns i regionen Stockholm, Uppsala, Södermanland, Östergötland & Västmanland. Som säljare kommer du genomföra minst 2 kundbesök per dag.

Din profil

Du är en erfaren säljare som trivs i rollen med att bearbeta B2B kunder. Du har minst 3-4 års erfarenhet av att arbeta som säljare, helst uppsökande försäljning. Har du dessutom ett visst tekniskt intresse så kommer du lyckats ännu bättre. Vi ser gärna att du är van att bearbeta lite mindre kunder. Tjänsten handlar mycket om att bygga relationer varför vi tror du är positiv och lösningsorienterad. Du drivs av att göra affärer och har förmågan att arbeta självständigt. Du kommer att utgå från din bostad, så det är viktigt att du är strukturerad och har en stark motivation att lyckas. Du är socialt begåvad och är med och bidrar till en bra stämning i vårt team.

Vill du vara med och bidra med din energi och göra Toshiba framgångsrikt på den svenska marknaden? Välkommen med din ansökan

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.