Verksamhetschef Hemtjänsten, Kungsholmen

Verksamhetschef Hemtjänsten, Kungsholmen

Om Vardaga

Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Både rekryterings- och Interimsupplägg är intressanta för Vardaga i den här processen.

Rollen som Verksamhetschef

I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du Vardagas hemtjänstverksamhet på Kungsholmen, Stockholm, som utgörs av ca 55 medarbetare och ca 260 kunder. Till ditt förfogande har du har 1-3 gruppchefer som hjälper dig med exempelvis administration, schemaläggning samt planering av insatser.

Du är nära verksamheten och vårdar samt utvecklar relationerna med medarbetare, kunder, närstående samt relevanta myndigheter. Du driver kvalitetsarbetet framåt på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt för att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du rapporterar till regionchef och ingår i ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för denna verksamhet.

Aktivt ledarskap

För att lyckas som chef och ledare på Vardaga krävs ett aktivt ledarskap som skapar motivation och engagemang hos medarbetarna. Vardaga utbildar samtliga chefer via Läras ledarprogram. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp att företagets aktuella avtal, att gällande lagstiftning följs och att Vardagas värderingar efterlevs.

Värderingar

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.

Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.

Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.

Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din profil
Du har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg, t.ex. socionom, sjuksköterska eller social omsorg.

Minst 2 års sammanhängande praktisk erfarenhet av operativ arbetsledning som innefattar ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar inom hemtjänst - både service och omvårdnad.

Som person är du trygg och duktig på att lyssna samtidigt som du kommunicerar dina budskap tydligt men också med värme. Du är även duktig på att anpassa ditt bemötande och arbete efter vad situationen kräver. Du är kreativ och har ett lösningsorienterat mind-set.

Exempel på vad du får ta del av på Vardaga:
  • Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
  • Kollektivavtal
Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 73 646 85 86 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90