Vågadministratör / Vågkontorist

Vågadministratör / VågkontoristPeab AB är ett svenskt bygg- och anläggningsföretag med en omsättning på omkring 57 miljarder kronor och en personalstyrka på cirka 15 000 anställda. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Norden där deras affärsområden består av bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Inom Peab koncernen finns det många affärsområden där vi söker Vågpersonal / Administratör till Swerocks avdelning Råvaruförsäljning.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Just nu söker vi Vågpersonal / Administratör till Swerock med start omgående. Swerock är specialiserade aktörer inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige där du kommer att ingå i ett härligt team. Uppdraget är långsiktigt där det finns för rätt person möjlighet att ta sig an fler ansvarsområden över tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Besvara inkommande samtal från chaufförer
  • Ansvara för in- och utvägningar av lastbilar
  • Registrera information, eventuell prisjustering samt säkerhetsställa att rätt information ligger inne i systemet
  • Enklare fakturering samt övrig administration
  • Lättare serviceåtgärder för att se till att vågen är i gott skick
Start: Omgående
Arbetstid:
05.45-14.45

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Huddinge, Gladö Kvarn

Anställningsform: Tjänsterna är konsultuppdrag på 6 månader vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos PEAB. Efter 6 månader är ambitionen att det ska övergå till en överrekrytering alternativt förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • God datorvana
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service
  • Du behärskar både svenska och engelska muntligt och skriftligt
  • Du har B-körkort
Vi söker dig som trivs att arbeta både självständigt och i team, samt med god struktur i dina åtaganden. Du trivs i en social roll och har en känsla för service. Du är ansvarstagande, öppen, lyhörd och har lätt för att ta egna initiativ. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Ida Högberg
Telefon 073 707 95 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90