Utredare skadestånd till Ellevio!

Utredare skadestånd till Ellevio!

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 600 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. De förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Just nu söker vi en Utredare inom skadestånd för ett föräldravikariat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

För Ellevios räkning söker vi på Clevry dig som kan förstärka enheten Kundansvariga inom Marknadsavdelningen till Ellevios kontor i Stockholm. Denna tjänst är ett föräldravikariat som sträcker sig till t.om. juli 2023.

I rollen som utredare kommer du att hantera varierande kundärenden och kundutredningar där det ena ärendet inte är det andra likt! Rollen innebär många kontaktytor mot exempelvis projektledare, tekniker, försäkringsbolag och jurister. Du kommer ingå i ett härligt tight team som stöttar och har ett nära samarbete.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utredningar av skadeståndsärenden.
  • Reglering av krav och beslutsfattande om eventuell ersättning.
  • Kundkontakt där du dagligen kommer att kommunicerar med b.la. kunder via mail och telefon.
  Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

  Omfattning: Heltid, kontorstider.

  Placering: Stockholm, Valhallavägen. Finns möjlighet att arbeta hemifrån cirka 2 dagar i vecka.

  Anställningsform: Tjänsterna är konsultuppdrag fram till t.o.m. juli 2023 vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio.

  Din profil
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område (rättsvetenskap, affärsjuridik m.m.). Meriterande med en juristexamen.
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet där du arbetat mot kund.
  • Tidigare erfarenhet av reklamations- eller skadeståndsärenden samt kunskap om skadeståndsrätt och juridik.
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  Tjänsten innefattar mycket kundkontakt, där du gärna få ha arbetat i en kundorienterad miljö tidigare i din karriär där du har erfarenhet av att driva kundfrågor av mer komplex karaktär. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och driven. Du trivs att arbeta både självständigt men även i team och att blanda tekniskt detektivarbetet, administration och service. Du är strukturerad och har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, där Ellevios kunder alltid prioriteras i första hand. Vidare har du en positiv inställning och ser lösningar istället för problem, men är inte är rädd för att ifrågasätta och ställa krav mot både interna och externa parter.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Ellevio med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Emelie Larsson
  Telefon 0739 83 76 22
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (56 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90