Transkriberare / Transkriptionist

Transkriberare / Transkriptionist

Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en erfaren transkriberare. Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att bistå biträdande jurister, advokater och delägare med transkribering. Med ökat hemarbete har även den digitala dikteringen ökat och i rollen kan du komma att transkribera allt från mötesanteckningar till tvistdokument och vittnesförhör. I rollen förekommer även översättningar mellan engelska och svenska. Vidare kommer rollen även innebära korrekturläsning och textkorrigeringar.

Placering: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Önskad start: Enligt överenskommelse

Din profil
Vi söker dig som är erfaren transkriberare alternativt har arbetat som läkarsekreterare eller sekreterare på advokatbyrå tidigare. Du trivs väl i denna arbetsroll och är van vid att arbeta fokuserat, strukturerat och med god kvalité. Du har utmärkta kunskaper i såväl engelska som svenska och besitter goda systemkunskaper. För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90