Teknisk projektledare / Technical project manager till Recharge!

Teknisk projektledare / Technical project manager till Recharge!

Recharge är en pionjär inom elbilsbranschen, och har drivit ett allmänt tillgängligt laddnät för elbilar sedan 2011. Idag är Recharge en ledande operatör för laddstationer i Norden och driver mer än 2 600 laddstationer i Norge, Finland och Sverige. Recharge stödjer övergången till en elbilsflotta genom att erbjuda enkla och användarvänliga laddningstjänster i attraktiva lägen. Recharge har sitt huvudkontor i Moss och ägs av Infracapital, som är en del av M&G Plc. M&G Plc är noterat på London Stock Exchange.

Vill du ta del av en ny, spännande, snabbt växande verksamhet och samtidigt bidra till ett enormt grönt fotavtryck i historien? Som även har stort fokus på att vara en solid och bra arbetsplats som utvecklar och tar hand om sina medarbetare i en bra och utvecklande arbetsmiljö? Ta chansen att bli en del av Project & Delivery Team på Recharge Sweden!


Din roll

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Clevry på 6 månader som sedan för rätt person övergår till en direktanställning hos Recharge därefter.

Som Teknisk Projektledare har du en nyckelposition inom Recharges kärnprocess för att distribuera laddningsinfrastruktur för elfordon. Tjänsten är en del av Project & Delivery-teamet som ansvarar för att genomföra driftsättningen. Project & Delivery förväntas stödja både för- och efterprocesser som rådgivare och säkra teknisk kvalitet tillsammans med det kommersiella teamet inom Network Development & Partnerships, samt ett nära samarbete med Network Operations för att uppnå ett nollfelsutförande och leverans. Du kommer att utföra och säkra konstruktion, design, planering och utförande av laddlösningar.

Som Teknisk Projektledare kommer du att ha ansvar för projektportföljer. I portföljerna kommer du att leda ett team av tekniska externa resurser som projektledare och ingenjörer, arkitekter, installationspartners, platschefer och partnermotparter. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team inom Recharge för att leverera utmärkta resultat med avseende på QHSE och effektivitet.

Som medlem i vårt Project & Delivery team är du viktig i arbetet inom att utveckla Recharge som Charge Point Operator. Ingenjörs- och teknikstudier av produkter, lösningar och leverantörer är ett nyckelansvar för hela affärsenheten Operations tillsammans med särskilt enheten IT & Teknik.

Omfattning: heltid

Arbetstid: 8-17

Kontor: Centrala Stockholm

Start: enligt ök.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elkraft, elektronik, automation IT/telecom eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare projektledarerfarenhet inom infrastruktur i en internationell miljö. Det är även meriterande med erfarenhet från plats- och installationsarbete, hantering av officiella bygglovsprocesser samt etablering av nätanslutningar.

Som person ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda långsiktiga relationer. Vi ser att du gillar att arbeta i en föränderlig miljö med god förmåga att vara lösningsorienterad och flexibel samt att du ständigt arbetar proaktivt i dina projekt. Du är en god lagspelare och stöttar ditt team samt bidrar med härlig energi till dina kollegor. Vidare är du noggrann, strukturerad och tar stort ansvar över kvalitén i ditt arbete. Du är flytande i engelska och svenska både i tal och skrift samt innehar körkort.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta mig på telefonnummer +46 (0) 73 707 95 47.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Ida Högberg
Telefon 073 707 95 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90