Teknisk administratör till Ellevio!

Teknisk administratör till Ellevio!

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 600 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. Elanläggning är en enhet inom Customer Relations som ansvarar för kundnära fältärenden vid ny anläggning, anläggningsförändring och avslut av anläggning, samt servisändringar inom tomtgräns.

Din roll

Nu söker vi en teknisk administratör till konsultuppdrag i gruppen Elanläggning. Som teknisk administratör hanterar du kundinitierade ärenden (via telefon, mejl och ärendehanteringssystem) när kunder har behov av att skaffa solceller, bygga nya flerfamiljshus, göra ändringar på befintliga anläggningar eller då det är dags att avsluta en elanläggning. Eftersom det är ett högt tryck i Sverige att skaffa solceller så behöver vi förstärka gruppen.

Önskat startdatum: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Valhallavägen, Stockholm (möjligheter att delvis arbeta hemifrån)

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio. Tjänsten beräknas starta omgående, där det inledningsvis är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning.
  Din profil

  Vi söker dig som har:
  • Tidigare administrativ erfarenhet
  • God systemförståelse och erfarenhet av ärendehanteringssystem
  • Vana av kundkontakt
  • Intresse för miljö och hållbarhet
  Vi ser gärna att du tidigare arbetat som handläggare eller administratör, med vana av att hantera kundärenden av något slag. Det är meriterande ifall du i tillägg till detta har en akademisk examen inom relevant område. Som person ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad, en van problemlösare som trivs med analytiskt arbete och att följa instruktioner såväl som att ta egna initiativ inom ramen för din arbetsroll. Vi sätter även stort värde vid att du är en engagerad teamplayer och har en positiv inställning.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Ellevio med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Emelie Larsson
  Telefon 0739 83 76 22
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Administration, Assistent
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (41 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90