Tech rekryterare till Knightec i Stockholm!

Tech rekryterare till Knightec i Stockholm!

Om företaget

När Knightec idag blickar ut över sina kunders utmaningar så ser dem början på framtiden. En industri som tidigare kallats traditionell tar tagit stora kliv in i det digitala, vilket innebär möjligheter vi idag inte ens fullt ut kan förstå.

Hur ska teknik användas för att skapa nya sätt att leva, konsumera och tillverka? Hur skapas produkter som sömlöst rör sig mellan det fysiska och det digitala? Det är frågor vi dagligen ställs inför i deras arbete med att hjälpa deras kunder i deras digitala transformation.

På Knightec finner du över 800 ingenjörer som är utspridda på 11 kontor runt om i landet. Alla med olika kompetenser och intressen. Det Knightec har gemensamt är deras kompetens inom digitalisering och att vilja hjälpa sina kunder att ta nästa steg in i framtiden genom stötta inom exempelvis produktutveckling, digitalisering och kundupplevelser.

Vi erbjuder

Teamet på Knightec har under åren utvecklats till en stark och kompetent grupp som arbetar tillsammans med att ständigt utveckla och utmana sättet vi hanterar både volym, kvalité och strategi inom rekrytering. Du blir en viktig del i teamets fortsatta arbete framåt där du både kommer få mandat och ägandeskap i ett flertal frågor.

Din roll

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader där tanken därefter är en tillsvidareanställning hos Knightec.

I rollen som Talent Acquisition Specialist i Knightecs rekryteringsteam så stöttar du rekryterande chefer i att nå sina tillväxtmål. Du arbetar tätt ihop med dina stakeholders och supporterar dem i arbetet med att hitta, attrahera och rekrytera personal. TA-teamet består idag av fem personer som driver en rekryteringsvolym om över 200 rekryteringar per år.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Operativt driva rekryteringar end-to-end - till exempel att upprätta personas, skriva och publicera annonser, search, screening, intervjuer, personbedömningar, tester, referenser
 • Vara delaktig i Employer Branding-projekt för att stärka attraktionskraften och driva kandidatinflödet, vilket inkluderar events och att representera företaget i olika forum och mässor
 • Administration av kandidatinformation i rekryteringsverktyg (Teamtailor) och rapportering av nyckeltal
 • Stötta, coacha och löpande utbilda rekryterande chefer i samtliga moment kopplat till TA
 • Verka för god kvalitet, effektivitet samt upplevelse (för alla inblandade) i rekryteringsarbetet
Du förväntas bidra till fortsatt god stämning och gott resultat i teamet samt verka för en väl fungerande helhet - att TA integreras med det övriga HR arbetet och därmed på bästa sätt bidra till att stärka medarbetarupplevelsen och nå verksamhetens mål.

Din profil

Till denna roll söker vi dig som vill utmanas och utvecklas inom TA. Vi tror att du är ambitiös, driven och snabbfotad. Du trivs med att jobba tillsammans mot gemensamma mål, är lyhörd och prestigelös. Vidare har du en god grund inom rekrytering, är van att rekrytera konsulter inom IT/teknik och har en välutvecklad förståelse för TA och är nu redo för nästa steg.

Vi söker dig som har:
 • Minst två års erfarenhet av operativt rekryteringsarbete
 • Vana att självständigt driva rekryteringar end-to-end
 • Vana att arbeta med Search samt genomföra personbedömningar
 • Vana av att rekrytera konsulter inom IT/teknik
 • Intresse och förståelse för Employer Branding
 • God systemförståelse och vana av att arbeta med verktyg för bland annat tester, referenser och kandidathantering
  Här är möjligheten att bredda och fördjupa dina färdigheter inom digitalisering och automatisering av TA tillsammans med ett väldigt kompetent team. Du får redan från början ett stort eget ansvar och förväntas bidra med både åsikter och inspiration kring hur man på bästa sätt kan fortsätta utveckla TA-arbetet.

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen
  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (53 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90