Student inom finans till Wahlstedt Sageryd

Student inom finans till Wahlstedt Sageryd

Nu söker Wahlstedt Sagreryd en Fondadministratör till Financial Services på deltid.
Wahlstedt Sageryd Financial Services AB är ett fullserviceföretag i finansbranschen. De tillhandahåller tjänster och systemlösningar till fondbolag, institutionella placerare och diskretionära förvaltare. De är idag cirka 40 medarbetare. Kontoret ligger i centrala Stockholm. Nu söker de en deltidsresurs som kommer att stötta upp i deras team.


Dina arbetsuppgifter
Som Fondadministratör ingår du i ett backofficeteam där du är med och stöttar upp i det löpande arbetet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat affärsregistrering, avstämningar och värdering av portföljer, andelshantering samt navkursberäkningar. Arbetet innefattar även bokföring och redovisning av värdepappers- och andelstransaktioner. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder, depåbanker och andra motparter. Kvalitet i leveranserna är en grundläggande framgångsfaktor.

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Omfattning: Deltid, cirka 1-2 gånger i veckan samt heltid under sommaren.

Din profil
För att du ska trivas i den här rollen krävs ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Wahlstedt Sageryd följer checklistor och rutinbeskrivningar för att säkerställa kvaliteten i deras leveranser. De håller mycket hög servicenivå gentemot deras kunder. Därför är förmågan att kommunicera internt och externt samt skapa goda arbetsrelationer en förutsättning. Arbetet kräver att du tar stort ansvar för dina uppgifter men också att du har god samarbetsförmåga då gruppen har ett övergripande gemensamt ansvarar för att arbetet utförs korrekt.

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning ekonomi samt påbörjad eftergymnasial utbildning inom relevant område så som ekonomi, finans, revision, etc.

Utöver detta önskar vi att du har goda kunskaper svenska och engelska samt goda kunskaper i Excel. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom bank och finans och/eller fondadministration/backoffice.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90