Software test engineer till Coor

Software test engineer till Coor

Om företaget

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Har du läst en eftergymnasial utbildning inom IT/ekonomi och vill arbeta i verksamhetsnära projekt? Är du intresserad av behovstolkning och verksamhetsutredning inom vårt bolaget? Då kan det här vara den perfekta rollen för dig!

Din roll

Du kommer i rollen som Software test engineer att tillhöra Group IT inom Coor och arbeta i ett avdelningsteam på åtta personer som stöttar upp verksamheten i olika projekt. Teamet är prestigelöst och tycker att det är viktigt att man kan bolla utmaningar med varandra för att komma framåt.

Som Software test engineer kommer du att vara delaktig i hela testprocessen. Från att analysera krav och skriva testfall, till att exekvera dem och slutligen återrapportera. Du kommer att arbeta på system-, integrations- och acceptanstestnivå. Längre fram kommer du att ha en stöttande roll vid implementering av automatiserade testfall samt i testplanering. Rollen innebär kontakt med flertalet olika intressenter på olika nivåer i och utanför organisationen. I takt med att du växer in i rollen kommer också dina arbetsuppgifter att göra det, Coor ser att rollen ger goda utvecklingsmöjligheter för att ta en mer ledande testroll med tiden.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Skriva och exekvera manuella testfall
  • Stötta vid acceptanstester
  • Analysera testresultat
  • Hitta defekter och managera dem genom mjukvarulivscykeln (SDLC)
  • Underhålla testdokumentation
  • Analysera krav och göra dem testbara
  Detta är ett konsultuppdrag på 9 månader där du blir anställd av Clevry och är placerad hos Coor. Efter dessa 9 månader är tanken att du går över till en fastanställning hos Coor så rollen är långsiktig.

  Din profil

  Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT/Systemvetenskap eller liknande program, exempelvis IT och ekonomi. Har du utöver detta yrkeserfarenhet inom relevant område är det starkt meriterande. Vidare kommunicerar du flytande i tal likväl som skrift på svenska och engelska.

  För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och med en god analytisk förmåga. Du är informationssökande och har ett stort intresse i att hantera, utforska och förstå olika IT lösningar och system. Du är också tålmodig och ihärdig när det kommer till att utföra arbetsuppgifter som kan upplevas som delvis monotona, du förstår att ditt arbete är viktigt och starkt bidragande till helheten. Du präglas också av prestigelöshet och ett öppet sinne.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Coor med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46730574885. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Julia Revland
  Telefon 0730574885
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Data & IT, Testare
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (40 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90