Sales Support

Sales Support

Om företaget

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar deras experter ett perfekt klimat för kunder inom ett flertal branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i fler än 30 länder av deras omkring 3 600 medarbetare. Munters Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm och har cirka sju miljarder kronor i omsättning.

Till Munters söker vi nu en Sales Support till den svenska försäljningsorganisationen. Vi söker dig som vill få erfarenhet av att arbeta i ett globalt bolag inom industri.

Munters hemsidaDin roll

I rollen som Sales Support till den svenska försäljningsorganisationen kommer du att stötta nyförsäljning och eftermarknad genom hela försäljningsprocessen. Du kommer att ha ett brett kontaktnät både mot interna och externa kunder. Som Sales Support kommer du inneha en mycket viktig roll i teamet där du får möjligheten att långsiktigt utvecklas inom bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Förse försäljningsorganisationen och kunder med teknisk och administrativ support vid försäljning av Munters produkter. Du kommer att vara involverad genom hela säljprocessen.
  • Försäljning av mindre avfuktare och reservdelar.
  • Hantera Serviceavtal och förlängning av dessa.
Detta är en heltidstjänst där du blir erbjuden en tillsvidareanställning hos Munters. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Kista. Munters tillämpar ordinarie kontorstider för sina anställda. Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och är intresserad av att arbeta på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom HVAC (Heating, ventilation, and air conditioning) alternativt erfarenhet av en liknande roll, gärna inom ett globalt industriellt företag där du arbetat inom HVAC området. Om du inte har hunnit samla på dig arbetserfarenhet efter din utbildning ser vi det som meriterande ifall du tidigare har arbetat med dokumentation eller som projektassistent. Goda kunskaper i Excel och el är en fördel. Då Munters är ett globalt företag förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och är intresserad av att arbeta på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Du är strukturerad och bra på att hålla många bollar i luften samtidigt. Du kommer att ha ett brett kontaktnät både mot interna och externa kunder, så en god social kompetens och positiv inställning är viktigt för att lyckas. Du trivs även att arbeta i team och att arbeta mot gemensamma mål.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90