Sales Development Team Leader till Clevry

Sales Development Team Leader till Clevry

Om Clevry

Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.

Dina arbetsuppgifter

Clevry befinner sig i en spännande fas och ska nu starta upp en ny avdelning inom Sales Development i Sverige! Därmed söker vi dig som vill bli ansvarig för och bygga upp vårt nya team. I dag har vi ett team i Finland som jobbar även mot den svenska marknaden och du kommer att rapportera till vår Finska Team Manager.

Teamet kommer att ha en oerhört viktig funktion, nämligen att lägga grunden för våra framtida affärer! Tillsammans kommer ni jobba aktivt för att hitta nya potentiella kunder att samarbeta med genom att kartlägga och kontakta företag.

Arbetet kommer vara fördelat mellan att prospektera fram nya potentiella kunder och att själv ringa och presentera oss på Clevry och hur vi kan hjälpa till. Utöver att du leder teamet kommer du själv att vara operativ och driva på arbetet. Du kommer att ha kontakt med nyckelpersoner inom olika organisationer och bygga upp ett nätverk. Genom ditt arbete kommer du få en inblick i många olika företag och branscher samt en djupare förståelse för hur de är uppbyggda.

Vidare kommer du att få kunskap i hur rekryteringsbranschen fungerar och i hur vi arbetar med att förse kunder med kvalitativa och träffsäkra processer. Inledningsvis kommer fokus ligga på att sätta strukturer och rutiner för hur arbetet inom teamet ska utföras. Du kommer jobba tätt tillsammans med ansvariga för övriga säljorganisation för att på bästa sätt bygga upp och utveckla Presales.

Du kommer främst att:
 • Leda teamet inom Sales Development i Sverige
 • Hitta nya potentiella kunder med hjälp av våra sökverktyg och research
 • Ringa företag och boka möten till våra Account Managers
 • Administrera utskick och information till kunder
 • Sätta upp rutiner och strukturer för arbetet inom teamet ska se ut tillsammans med ansvarig inom sälj
 • Utveckla teamet och jobba mot uppsatta mål och KPI:er
När du börjar hos oss på Clevry kommer du få en utbildning i våra system och i hur vi jobbar med vårt nätverk och kontakter.

Din profil

Som person tror vi att du är orädd, kommunikativ och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Du har förmågan att inspirera, motivera och på ett pedagogiskt sätt leda andra. Vidare du är trygg i din förmåga inom försäljning och kan visa vägen för ditt team. Tillsammans med teamet lägger ni grunden för att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Du tycker om att planera ditt eget arbete och är mån om både dina egna och teamets resultat.

För att söka tjänsten behöver du ha:
 • Erfarenhet av försäljning alternativt säljande kundtjänst främst via telefon med goda resultat
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (flytande) i både tal och skrift
 • Genuint intresserad av sälj och vill lära sig mer!
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av en ledarskapsroll
 • Erfarenhet från rekrytering-och bemanningsbranschen
Vi kommer att ge dig den kunskap och stöttning du behöver för att lyckas och din introduktion startas med en utbildning. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Jobba remote och lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till en sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av applåder!

Placering: Stockholm, Kungsholmen

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning om 6 månader

Start: Omgående

Lön: Fast+ provision

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson Linnea Tylenius
Telefon 070-767 31 65
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 nov 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90