Rekryterare till Clevry!

Rekryterare till Clevry!

Nu finns möjligheten att göra leveransteamet på Clevry sällskap! Vi har en otroligt spännande tid framför oss och ser fram emot att stärka vårt rekryteringsteam ytterligare! Vi är en fartfylld organisation och rollen likaså med en variation av rekrytering, personalansvar och kundkontakt.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att jobba med vår leverans av IT-profiler mot kund. Du genomför alla steg i rekryteringsprocessen, från kravprofil till tillsättning och har kontinuerlig kontakt med kunden. Vi kommer ge dig den utbildning du behöver för att ta dig an och växa inom området. Det viktigaste är att du brinner för rekrytering och gärna har ett intresse för IT. Du kommer att tillhöra vårt sammansvetsade leveransteam och jobba mot tydligt uppsatta mål, tillsammans och på individuell nivå. Att bygga relationer med såväl kandidater som kunder är en stor del av ditt arbete i kombination med ett starkt affärsfokus.

Främst kommer du att:
  • Rekrytera juniora profiler inom affärsområdet IT
  • Ansvara för hela rekryteringsprocessen - kravprofil, urval och selektering, search, intervjuer, kandidatpresentation och referenstagning.
  • Samarbeta med vår säljorganisation
  • Ha löpande kontakt med kunder. Du arbetar konsultativt i syfte att ge bästa möjliga service och tillgodose kundens behov.
  • Personalansvar för de konsulter som du rekryterar
Din profil
För den här rollen är det viktigaste att du har rätt personliga egenskaper. Vi ser att du är självständig med förmågan att ta initiativ för att driva ditt arbete framåt. Med ett starkt affärsfokus sätter du kund, kandidat och konsult främst. Vi tror att du motiveras av att nå individuella resultat samtidigt som du vill vara en del av ett bolag som växer och där varje anställd är med och bygger framgången. Du har ett relationsskapande förhållningssätt där du har lätt för att skapa nya kontakter och vårdar nuvarande kundrelationer genom att sätta långsiktighet och kvalitet i fokus i ditt arbete. För oss är det viktigt att du är positiv och ser möjligheter i de utmaningar du ställs inför.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och utöver det ser vi att du har:
  • Akademisk utbildning inom personalvetenskap eller annan relevant utbildning.
  • Erfarenhet av rekrytering, på heltid eller deltid vid sidan av studier.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Ett intresse inom IT
Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Jobba remote och lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till en sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av energi!

Låter det spännande? Bli vår nya interna kollega och en del av vårt fantastiska kontor i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt:

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.

Placering: Kungsholmen, Stockholm

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Om Clevry
Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 okt 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90