Redovisningsassistent

Redovisningsassistent

Studerar du ekonomi på universitetet och är på jakt efter sommarjobb? Till vår kund som är en ledande aktör inom försäkringsbolag söker vi nu en Redovisningsassistent.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utföra löpande redovisning
  • Ansvara för inkommande leverantörsfakturor
  • Hantera avstämningar utav balansräkningar
  • Ansvara för hantering av kundreskontra och kundfakturor
Plats: Centralt i Stockholm

Start: 2021-06-07

Omfattning: 2021-06-07-2021-08-20

Arbetstider: Heltid under sommaren (Kontorstider 08:00-17:00), med möjlighet till förlängning på deltid parallellt med studier

Din profil:

Vi söker dig som studerar någon typ av ekonomisk utbildning, gärna med inriktning redovisning. Du har goda kunskaper i Excel och framför dig flytande inom det svenska och engelska språket i tal och skrift. Som person är du lyhörd, ödmjuk, engagerad och tycker om att arbeta i team.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90