Projektkoordinator till Ellevio!

Projektkoordinator till Ellevio!

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. Nu söker vi dig som kan förstärka Ellevios AMM-projekt. AMM (Advanced Meter Management)-projektet sträcker sig flera år framåt i tiden och syftar till att rusta upp el-infrastrukturen och framtidssäkra elnätet. Vill du vara en del av detta projekt och möjliggöra energiomställning för det svenska energisystemet? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektkoordinator kommer du ingå i projektteamet och arbeta med bred administration samt koordinering. Arbetsuppgifterna kommer kräva stort engagemang från dig som person och inkluderar bland annat följande:
  • Ansvara för dokumentation
  • Boka möten, mötesrum, konferenslokaler och föra mötesprotokoll på engelska
  • Vara involverad i delprojekt, kommunikationsprojekt, planeringshjälp m.m.
  • Stöttar projektledarna och ledningsgruppen i AMM-projektet
  • Interna och externa kontaktytor såsom entreprenörer och leverantörer
  • Administrera SharePoint och mail-listor
  • Övrig administration och organisering
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio. Uppdraget är inledningsvis 12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning och/eller överrekrytering.

Kontor: Karlaplan

Arbetstid: 8-17

Start: augusti

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete, projektarbete och koordinering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Microsoft Projects och Sharepoint. Du är bekväm med att arbeta på såväl engelska som svenska. Som person tror vi att du är initiativtagande, van vid att prioritera mellan arbetsuppgifter och trivs med varierade arbetsdagar. Vidare är du kommunikativ och trivs med både interna och externa kontakter.

Om oss
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90