Projekterings- och dimensioneringstekniker till Dahl

Projekterings- och dimensioneringstekniker till Dahl

Om företaget

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Nu söker vi två tekniker inom VVS för projektering, beräkning och dimensionering av system så som radiatorer, upphängningssystem, ventiler, expansionssystem m.m. Du kommer att ingå i en ny avdelning där fokus är att projektera system och ta fram underlag för offerter. Tjänsten är tillsvidare med huvudsaklig placering på kontoret i Bromma.

Din roll

I rollen som projekterings- och dimensioneringstekniker kommer du arbeta tätt med Dahls säljorganisation med bland annat tekniskt stöd, beräkning, dimensionering och projektering av produkter, uppföljning av projekt samt bistå Dahls säljare i rollen som specialist med målet att påverka kundens beslutsprocess i rätt riktning. Uppdragen kan komma från olika säljkontor i landet och resor kan förekomma i tjänsten.

Rollen erbjuder variation, utveckling och möjlighet att påverka arbetet så länge kunden erbjuds marknadens bästa service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Beräkning, dimensionering och projektering av systemlösningar så som radiatorer, upphängningssystem, ventiler, expansionssystem
  • Ta fram underlag och beräkningar
  • Tillsammans med säljorganisationen besöka kunder för att bistå säljaren och kunden med teknisk kunskap
  • Supportera sälj och kund med teknisk rådgivning som Back Office funktion
Din profil

Vi söker dig som exempelvis har erfarenhet av radiatorberäkningar eller dimensionering av upphängningssystem. Vidare pratar och skriver du svenska samt engelska obehindrat. Då tjänsteresor kan förekomma är även B-körkort krav för tjänsten.

Vi tror att du kommer från branschen och tidigare arbetat som projektör, VVS-konstruktör eller installatör och har en VVS-ingenjörsutbildning alternativt en yrkesutbildning inom VVS med branschkunskap inriktat på projektering och dimensionering.

Som person brinner du för att lösa kundens problem. Du har hög social kompetens och är van vid breda kontaktytor, både internt och externt. För att lyckas i rollen ser vi att du är en lagspelare med vilja att ständigt lära dig nya saker. Du är positiv, nyfiken och initiativtagande med affären och kunden i fokus.

Varför arbeta på Dahl?På Dahl skall samtliga medarbetare trivas, må bra och ha kul på jobbet. De har en stark tro på att medarbetarna är avgörande i deras framgång och de är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Dahl har flera år på rad fått utmärkelsen "Årets karriärföretag" och det är inte ovanligt att man under sin tid på Dahl arbetar i flertalet roller. Vidare erbjuds marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dahl med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Därför kommer du, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Johan Ljungberg på telefonnummer +46 70 417 69 44 Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 2021-10-10!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry.
Mer info
Kontaktperson Johan Ljungberg
Telefon 0704176944
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90