Projektekonom till Stöldskyddsföreningen

Projektekonom till Stöldskyddsföreningen

Om företaget
SSF Stöldskyddsförening arbetar framåtriktat genom brottsförebyggande arbete för att bygga säkerhet och trygghet i samhället. Vi har arbetat med säkerhetsfrågor sedan 1934 och har byggt upp en unik erfarenhet och kompetens inom säkerhetsområdet. Vår vision - att skapa ett tryggare samhälle - är ett fundament för vår verksamhet.

Vi riktar oss till både allmänhet och företag inom såväl den fysiska som digitala världen. SSF arbetar med ett flertal nätverk, partners, organisationer och företag i sin verksamhet. Det är myndigheter, företag och organisationer som arbetar både i Sverige och Globalt. De senaste åren har SSF fokuserat mycket på den digitala världen och tagit fram flera nya koncept och plattformar.

Din roll

I och med vårt digitala arbete och många stora projekt ser vi nu ett stort behov av att stärka upp ekonomifunktionen med en medarbetare. Uppdragsgivare för projekten kan vara både interna och externa men flera stora projekt har myndigheter eller företag/organisationer som uppdragsgivare. Något som ställer stora krav på dokumentation och noggrannhet. Stöldskyddsföreningen är mitt uppe i ett byte av affärssystem och därför är denna roll föränderlig.

I rollen kommer du att arbeta 50% med projekt och 50% med ekonomi. Rollen är mer administrativt lagd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Administration av projekt såsom kontering på projekt, rekvirering av bidrag, ekonomisk uppföljning av projekt och redovisning till uppdragsgivare. Deltagande i projekt från planering, genomförande till utvärdering.
  • Ekonomiarbete såsom exempel leverantörsreskontra, visst löpande redovisningsarbete
  • Framtagande av ekonomiska rapporter
  • Löneadministration och övrig administration inom ekonomi/HR område
Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har läst ekonomi, Excel-kunskaper och har administrativ erfarenhet med dig. Det är meriterande om du har arbetat i systemet NetSuite och om du tidigare har arbetat i en ideell förening.

Som person ser vi att du är uppmärksam på detaljer och gillar ordning och struktur. Det händer mycket på stöldskyddsföreningen och det är därmed viktigt att vara anpassningsbar och trivas i en dynamisk miljö.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90