Produktions- och Affärsstöd till Peab Asfalt

Produktions- och Affärsstöd till Peab Asfalt

Peab Asfalt är ett av Nordens största specialiserade beläggningsföretaget med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt till både privata som statliga och kommunala kunder. Vi kan hjälpa dig att asfaltera allt från garageuppfarter, vägar, broar till stora infra projekt. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi utför både underhållsbeläggningar som nybyggnadsbeläggningar. Genom tankbeläggningar kan vi även hjälpa dig med förebyggande vägunderhåll samt kostnadseffektiva och starka slitlagerbehandlingar. Vår fräsverksamhet förbättrar en redan belagd yta i underhållssyfte.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Som produktions- och affärsstöd ingår du i Peab Asfalts administrativa grupp. I denna roll har du ett varierat och självständigt arbete med inriktning på service och administration. Tjänsten innebär att du administrativt stöttar avdelningschefer, arbetschefer och medarbetare ute i produktionen.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ekonomiska månadsavstämningar
  • Prognosarbete
  • Kundkreditkontroller
  • Samordning av försäkringsärenden
  • Viss registerhållning
  Utöver dessa punkter tillkommer även diverse ekonomiska och administrativa uppgifter och du får även möjlighet att medverka i och driva projekt av olika slag.

  Start: ca. 1/3-2023
  Arbetstid:
  Kontorstider, med möjlighet till flextid

  Omfattning: Heltid

  Placering: Stockholm

  Anställningsform: Tillsvidare - 6 månader provanställning tillämpas

  Din profil

  Vi söker dig som har:
  • Gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper inom ekonomi
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God data- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  Vi ser det som meriterande om du:
  • Har erfarenhet från anläggningsbranschen
  • Har B-körkort
  Som person tror vi att du är flexibel, lösningsorienterad och kan se saker ur ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och är van att arbeta självständigt. Låter detta som du? Sök rollen som Produktions- och Affärsstöd idag!

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Peab Asfalt med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Hanna Estenstad
  Telefon 072 858 27 55
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 21 jan 2023 (55 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90