NIS-ingenjör till Ellevio!

NIS-ingenjör till Ellevio!
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 600 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. De förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Just nu söker vi två NIS-ingenjörer till teamet Nätinformation med placering i Stockholm med start efter årsskiftet. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Rollen som NIS-ingenjör är en avlastande roll där du hjälper ditt team i att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Tjänsten passar dig som är intresserad av att arbeta samhällsnära och är intresserad av vår elektriska infrastruktur. Ärendena kan variera, både i storlek och innehåll, men varje ärende har en deadline kopplat till sig.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Säkerställa att underlagen för dokumentation möter uppställda kvalitetskrav
  • Dokumentera förändringar i nätet avseende underhålls- och felavhjälpningsärenden
  • Rättningar av information och granskning av avvikelser som ska säkerställas och uppdateras
  • Kvalitetsgranska inkommande underlag och säkerställa att all relevant information för dokumentation finns med
  • Dokumentera korrekt kopplingsbild samt geografiskt läge i våra NIS/GIS-system
  I denna roll har du en hel del kontaktytor, främst internt men också externt. Du kommer att kontakta olika avdelningar på Ellevio för att få uppdaterad information men du kan också komma att kontakta entreprenörer och fältarbetare. Din roll är otroligt viktig och central då ditt arbete avgör att arbete i fält utförs på ett korrekt och säkert sätt.

  Start: Efter årsskiftet 2022/2023

  Omfattning: Heltid, kontorstider

  Placering: Valhallavägen, Stockholm

  Anställningsform: Tjänsterna är konsultuppdrag fram till 30e juni 2023 vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio.

  Din profil

  För att du skall trivas och utvecklas hos oss tror vi att du är engagerad, strukturerad och noggrann med en hög förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt under stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk. Vi tror också att du är en duktig slutförare som håller deadline med rätt kvalitet.

  Vi tror att du har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller annan relevant högskoleutbildning med inriktning mot GIS. Det är meriterande om du har kunskaper inom NIS/GIS, CAD eller elkraftteknik. Tidigare erfarenhet av liknande dokumentationsarbete eller fältteknisk kunskap är också meriterande.

  Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, då en stor del av kommunikationen sker på svenska. Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Ellevio med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Emelie Larsson
  Telefon 0739 83 76 22
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (31 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90