Nätplanerare till Ellevio!

Nätplanerare till Ellevio!

Om företaget

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 500 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. För Ellevios räkning söker Clevry nu två stycken nya Nätplanerare i teamet!

I denna roll kommer du att inledningsvis arbeta som konsult via oss på Clevry. Uppdraget sträcker sig på inledningsvis cirka två år.

Din roll

Som Nätplanerare på Lokalnät Stockholm ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utveckling, underhåll och utbyggnad av nättillgångar i lokalnätet i Stockholm. Du utvecklar optimala lösningar, personsäkerhet, tillförlitlighet och miljöhänsyn. I rollen kommer du även självständigt identifiera behovet av åtgärder i lokalnätet baserat på kundbehov, resultat från besiktningar och inspektioner samt nätanalyser.

I arbetsuppgifterna får du vara med och ta långsiktiga- och kortsiktiga beslut om åtgärder, definiera investeringsprojekt, ta fram investeringskalkyler, jämföra olika principlösningar och optimera dem ur ett LCC perspektiv. Du kommer även planera tekniska lösningar och producera tekniska underlag som utgör grunden för den utrustning och det arbete som sedan utförs och upphandlas. Här får du ett stort nätverk och samarbetar med områdesansvariga, projektledare, underhållsplanerare och konsulter. Rollen innefattar även att förhandla med myndigheter och kommuner om detaljplaner och tillstånd.

Start: 1 oktober

Placering: Valhallavägen 203, Stockholm

Omfattning: Heltid

Din profil

Som Nätplanerare till Ellevio söker vi dig som har en civilingenjörsutbildning inom Elkraft alternativt motsvarade utbildning inom närliggande utbildningsområde. Rollen kräver att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande kompetenser är projektledning inom relevant område eller tidigare arbete med planering av nät.

Som person ser vi att du är analytisk, kommunikativ samt har förmågan att driva på ditt eget arbete.

Låter detta som något för dig? Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 sept 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90