Microsoft 365 Utbildare till Eduhose!

Microsoft 365 Utbildare till Eduhose!

Om företaget

Eduhouse är en nordisk utbildningsorganisation som har utbildat sina användare sedan 2002. Idag har de över 25 000 användare som de utbildar genom sina onlineutbildningar i tre olika länder, Sverige, Norge och Finland. Idag är dem 33 anställda. Eduhouse vision är att vara den mest använda LaaS-tjänsten (Learning as a Service) i Norden 2023 med digitalisering och kompetensutveckling som hörnstenar.

Utbudet inkluderar onlineutbildningar, live-webbinarier och eventdagar med kurser inom redovisning, löne- och ekonomihantering samt HR, management och Microsoft365-program som håller dig uppdaterad och auktoriserad.

Din roll

Eduhouse söker nu dig som ska arbeta med utbildningar i Microsoft 365. Du kommer att hålla i kurser online och live där syftet är att utbilda inom Office 365 vilket innebär Excel, Word, Teams, Powerpoint, Power BI och Adobe.

Det är viktigt att vara karismatisk och engagera sina åhörare när man presenterar materialet och på ett pedagogiskt sätt utbilda inom Office paketet.

Placering: Eduhouse har kontor på St.Eriksplan men inledningsvis kommer du att arbeta hemifrån.

Start: Omgående

Omfattning: Konsultuppdrag 6 månader

Din profil

Vi söker dig som vill bli expert på Excel, Outlook, PowerPoint och World. Du vill gärna lära dig mer om PowerBI och Adobe som ses som meriterande samt om du har erfarenhet av Youtube eller har tidigare stremat material. Vi ser att du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du kommunikativ, lyhörd och empatisk.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Universitet & Högskola
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90