Marknadsstudent till Bonava!

Marknadsstudent till Bonava!

Nu letar vi efter en Brand Coordinator till vår kund som är ledande inom bostadsutveckling.

Om företaget

Bonava är en ledande bostadsutvecklare av prisvärda bostäder i norra Europa med verksamhet i 23 regioner på nio marknader. Vi bedriver verksamhet i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen. Tyskland är vår största marknad följt av Sverige. Vår vision är skapa lyckliga grannskap där människor har den högsta livskvaliteten. Vår mission är att varje dag utmana oss själva för att utveckla branschen och skapa bättre hem och liv för fler.

Din roll

I rollen kommer man främst att ansvara för deras interna varumärkesportal, ett viktigt verktyg för att se till att varumärket implementeras på rätt sätt. Arbetet kan innefatta att strukturera upp ikoner och bilder, uppdatera riktlinjer, hantera inkommande supportfrågor och identifiera förbättringsområden. I rollen kommer du att arbeta nära Bonavas Globala Brand Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Strukturering av varumärkesportalen
  • Uppdatering av riktlinjer
  • Hantering av inkommande supportfrågor och diverse administration som kan tillkomma
Start: Augusti

Omfattning: Deltid, 20 timmar i månaden.

Placering: Kungsholmen, Stockholm

Detta är ett konsultuppdrag fram till 2023/06/30 vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Clevry men vara uthyrd till vår kund Bonava.

Din profil

Vi söker dig som studerar inom design, marknad eller ekonomi. Du tycker om att arbeta grafiskt och har en grundläggande förståelse för Adobe Creative Cloud och program så som Photoshop och In Design. Du vill ständigt utvecklas och det är viktigt att du som person är prestigelös, strukturerad ,självgående och flexibel. Ett krav för tjänsten är att du framför dig flytande i svenska och har goda kunskaper inom det engelska språket.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90