Löneadministratör till stort bolag

Löneadministratör till stort bolag

Om företaget

Anticimex är en av de fyra främsta globala aktörerna på skadedjursbekämpningsmarknaden efter intäkter, och är den ledande aktören på den digitalt aktiverade skadedjursbekämpningsmarknaden baserat på antalet rapporterade installationer av digitalt aktiverade skadedjursbekämpningsenheter, 2021. Du kommer att arbeta på kontoret i Marievik på Liljeholmen.

Din roll

Anticimex söker nu en löneadministratör till sitt HR-team. Som löneadministratör ansvarar du för att samtliga löner blir korrekta och att de betalas ut i tid. Du kommer att arbeta med hela löneflödet, inklusive utlägg, rapportering och statistik. Löneteamet består av tre personer på heltid och lönerna avser tjänstemän.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbeta med hela löneflödet
  • Utlägg, rapportering, statistik
  • Övrig personaladministration
Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, samarbetsvillig, initiativtagande och självgående. Du tar egna initiativ och är inte rädd för att ställa frågor. Du har läst en relevant utbildning och har 1-2års erfarenhet inom lön. Du får gärna ha erfarenhet i att arbeta i lönesystemet Agda.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via Clevry med start i augusti/september.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90