Kommersiell Projektledare till Recharge!

Kommersiell Projektledare till Recharge!

Recharge (tidigare Fortum Charge & Drive) är en pionjär inom elbilsindustrin och har drivit ett publikt laddnätverk för elbilar under varumärket Fortum Charge & Drive sedan 2011. I dag är Recharge en ledande operatör av laddstationer för elbilar i Norden och opererar mer än 3800 laddpunkter i Norge, Finland och Sverige. Recharge stöttar övergången till en elektrisk bilpark genom att erbjuda användarvänliga laddtjänster på attraktiva platser. Recharge har huvudkontor i Moss, Norge, och ägs av Infracapital, som satsar långsiktigt på hållbar infrastruktur.

Recharges uppdrag är att etablera och driva ett nätverk av laddstationer för framtidens elektrifierade fordon och vi satsar stort de kommande åren. Vår verksamhet växer och förändras snabbt, så du har stora möjligheter att växa både i rollen och i bolaget.

Läs mer på www.rechargeinfra.com och www.facebook.com/rechargeinfra


Din roll

Vill du vara med och driva omställningen till framtidens eldrivna transporter? Recharge har etablerat elbilsladdning sedan 2011 under varumärket Fortum Charge&Drive. Nu söker de ytterligare en kundfokuserad Kommersiell Projektledare till deras satsning att bygga Sveriges laddinfrastruktur för elbilar. Du ansvarar för att utveckla samarbetet och driva utbyggnaden tillsammans med några av deras största partnerföretag, som McDonald's, Preem och flera andra välkända bolag. I rollen som Projektledare arbetar du löpande med flertal projekt från ax till limpa. Det kan innefatta alltifrån 20 till 60 projekt samtidigt som alla befinner sig i olika faser där du löpande driver projekten framåt. Du kommer bland annat att få ta fram skisser vart laddstationerna hos kunderna ska installeras, fastställa bygglov mot kommun och följa upp med leverantörerna hur processerna ligger till.

Detta är ett 6 månaders konsultuppdrag via oss på Clevry som för rätt person sedan övergår till en fast anställning hos Recharge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Driva projekten framåt
  • Löpande dialog med flertal kontaktytor
  • Nära samarbete med KAM
Start: omgående

Arbetstid: 8-17

Kontor: centrala Stockholm

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller liknande och har en god förmåga att strukturera och organisera projekt för bästa möjliga utfall. Vi ser gärna att du som söker har arbetat i en roll som Projektledare eller liknande innan. Som person har du stark drivkraft och ser till att aktiviteter blir gjorda i tid. För rollen krävs att du är noggrann och strukturerad, med förmåga att driva på processer för att komma framåt. Du behöver ha stor social kompetens och det är även viktigt att du är analytisk och strukturerad. I rollen arbetar du främst med befintliga partners och ser till att samarbetet fungerar bra. Du är inte rädd för att ställa krav för att se till att saker och ting blir gjorda inom rätt tidsram. Vi ser gärna att du brinner för omställningen till fossilfria transporter. Vidare är du flytande i svenska såväl engelska i både tal och skrift. Krav: körkort.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.


Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Ida Högberg
Telefon 073 707 95 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90