Junior mjukvaruingenjör till Cobolt

Junior mjukvaruingenjör till Cobolt

Har du någonsin funderat på en karriär inom avancerad laserutveckling? Nu har du en unik chans att bli en del av Cobolts utvecklingsteam!

Om företaget:

Cobolt AB befinner sig i industrins framkant gällande utveckling och tillverkning av högpresterande CW och Q-switchade lasrar. Vi arbetar för att erbjuda innovativa lasrar med hög prestanda som möter eller överskrider marknadens krav gällande kvalité, tillförlitlighet och robusthet. Vi expanderar nu ytterligare vår forsknings- och utvecklingsavdelning och letar därmed efter en skicklig programmerare till vårt team.

På Cobolt erbjuder vi dig utmanande uppgifter i teknikens framkant med det senaste inom elektronikkonstruktion och laserdesign samt ger dig möjligheten att testa nya metoder och delta i olika typer av kompetenshöjande insatser. Du kommer ha stora möjligheter att påverka och strukturera ditt arbete och utveckla våra banbrytande produkter tillsammans med vårt fantastiska team av ingenjörer.

Cobolt grundades 2000 som en spin-off från ett forskningsprojekt på KTH. Cobolt AB tillhör HÜBNER Photonics Group där vår forsknings och utvecklingsavdelning idag består av 13 personer vilka arbetar inom CAD, laseroptik, mjukvara och elektronik. Som arbetsgivare erbjuder vi den perfekta kombinationen av att jobba i en intellektuellt stimulerande agil miljö i en sammansvetsad grupp med kompletterade egenskaper på en hög nivå som möjliggör att vi kan anta spännande utmaningar och leverera. Vår produktion och utveckling är baserade i Solna, där vi har 1000m² av renrum för produktion.

Detta är en tillsvidareanställning med sex månades provanställning. Tjänsten innebär en anställning hos Cobolt. Startdatum är flexibelt för rätt kandidat.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som mjukvaruingenjör kommer du arbeta i nära samarbete med våra ingenjörer inom elektronik, mjukvara, mekanik och optik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för allt från firmware-konstruktion för de ARM processorer som är integrerad med elektroniken, till programmering av grafiska användarapplikationer. Plattformsbygget sträcker sig från PC program till hårdvaruprogrammering av mikroprocessorer som ryms inom den C++ arkitektur som vi har byggt upp. Vi ser att arbetet här går mer mot systemintegrering med anpassningar mot nya applikationer och användargränssnitt. Vi har även ett kontinuerligt behov av att expandera och underhålla våra befintliga produkter.

Din profil:

Vi söker dig som har:
  • En BSc, MSc i elektronik, mekatronik, programmering, datateknik, eller liknande, och har goda teoretiska kunskaper
  • Grundläggande kunskaper i C++
  • Grundläggande kunskaper i embedded-programmering.
  • Flytande kunskaper i engelska
Meriterande kompetenser är:
  • Kunskaper i MATLAB
  • Kunskaper i Python
  • Kunskaper i Java
  • Kunskaper i C#
Vidare är du en strukturerad person som, kan anpassa sig till kodstrukturer och gillar att konstruera användarvänlig mjukvara med grafiska användargränssnitt. Du trivs med att arbeta i lag och kommunicera med andra. Du är noggrann, självständig och lyhörd.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juli 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90