Junior IT-specialist

Junior IT-specialist

Om företaget

AFA Försäkrings förvaltar de kollektivavtalade försäkringarna med visionen om att alla ska ha en trygg vardag. AFAs försäkringar är en självklar del av det svenska trygghetssystemet som bidrar till ekonomisk trygghet i arbetslivet. 9 av 10 är försäkrade hos AFA genom sitt jobb.

Hos AFA arbetar drygt hundra personer inom IT - som utvecklare, arkitekter, produktägare, tjänsteägare, drift- och infrastrukturspecialister och support-tekniker.

Din roll

IT-tjänst BI har som uppdrag att levererar en utvecklingsplattform samt verktyg inom BI. Tjänsten är en viktig del av ITs leverans då den nyttjas av flera interna enheter och ligger till grund för analys av data som är kritisk för verksamheten.

I rollen som Junior IT-specialist kommer du ingå i ett team som levererar plattformen till utvecklarna och ser till att den fungerar och är konfigurerad på bästa sätt. Ni utför support på utvecklingsplattformen och ser till att systemen är patachade, behörigheterna fungerar och även genomför supportärenden. Man kommer att arbeta med både optimering och utvecklingsaktiviteter. I rollen kommer man ha breda kontakter internt och hos externa leverantörer.

Teamet består av tre personer som arbetar dagligen tillsammans och har även regelbundna möten med utvecklarna. Ärenden kommer in via möten med teamet eller via ärendehanteringssystem.

Teamet arbetar efter en tydlig tjänsteplan med utstakade aktiviteter inom riskanalys, optimering och utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Monitorering, se till att plattformarna beter sig som de ska
  • Support för att underlätta för intressenter och leverantörer
  • Optimering
Din profil

För att lyckas i rollen som IT-specialist ser vi att du har läst en relevant eftergymnasial utbildning. Gärna inom BI. Du har gärna arbetat i en roll som ställt krav på kommunikation och samarbete. Vi ser även att du har ett stort intresse för IT och har kunskap inom området.

Som person är du är lyhörd, detaljfokuserad och duktig på att samarbeta.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Linnea Tylenius
Telefon 070-767 31 65
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90